Workshop kolven

Workshop kolven

Je hebt een borstkolf nodig, maar hoe kies je de juiste? Met deze workshop ben je verzekerd van de juiste kolf voor jouw persoonlijke behoeften!

Voor: borstvoedende mama’s
Data: 

  • Woensdag 5 september 2018
  • Woensdag 14 november 2018  GEANNULEERD

>> Deze workshop kan ook op afspraak plaatsvinden. Zijn de hierboven vermelde data niet handig voor je? Stuur even een mail naar info@i-mom.nl.

Kosten: € 15 p.p.
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Cicogna Kraamzorg in Gulpen (Oude Rijksweg 32)

BVenW-2

Waarom een Workshop kolven?

Als je je kindje borstvoeding geeft en dat nog altijd doet wanneer je weer aan het werk gaat is een borstkolf super belangrijk. Maar ook als je een avondje weg gaat met je man of een dagje gaat shoppen met je vriendin is het wel zo handig om een fijne kolf te hebben.

Maar welke kies je, er zijn zoveel soorten. Wij maken het je wat makkelijker met onze kolfworkshop. In onze speciale ruimte  op ons kantoor in Gulpen, met voldoende rust en privacy, kun je het volgende verwachten:

– informatie over de soorten borstkolven
– wat is de beste keuze voor jou?
– probeer verschillende kolven zelf uit

De ochtend is bedoeld voor borstvoedende mama’s. De kosten zijn € 15 p.p. Op deze ochtend ontvang je een kolfsetje voor eenmalig gebruik om de kolven te testen. Bij aanschaf van een kolf ontvang je 10% korting.

De ochtend vindt 1x per 2 maanden plaats. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen, dus wees op tijd

 

Omdat we een ruimte nodig hebben met voldoende privacy en rust, wordt de workshop alleen gegeven op onze lokatie in Gulpen.

Inschrijven doe je hier:

    U heeft het Privacy Beleid reeds geaccepteerd