GreentomUp review

No Comments 1011 Views0


Mayson_vierkant

Eerste review GreentomUp kinderwagen

Camilla was de gelukkige winnaar van onze GreentomUp kinderwagen actie! Ze koos de prachtige petrol kinderwagen met grijs frame voor haar zoontje Mayson. Mayson was eerst nog te klein voor de ‘Greentom Up Reversible’ (vanaf 6 maanden), maar nu heeft hij zijn eerste ritjes achter de rug! Lees hier hoe de GreentomUp bevalt.

 

Review_3

 

Veel reviews van de nieuwe GreentomUp zijn er nog niet te vinden op internet. Daarom leek het ons een goed idee om Camilla te vragen hoe de ‘super duurzame’ GreentomUp kinderwagen haar bevalt. De eerste maanden deed de kinderwagen nog dienst als poppenwagen voor Mayson’s grote zus, maar nu past Mayson er zelf in.

 

Camilla, wat was je eerste indruk van de GreentomUp?

Wow wat een gaaf design! Het ontwerp is simpel en net als veel andere wagens maar straalt ook kwaliteit af.

Hoe bevalt ‘ie?

Wat ik fijn vind aan de Greentom is dat hij heel soepel beweegt en gemakkelijk met 1 hand te besturen is. Het is een lichte wagen dus ook makkelijk in gebruik. Verder vind ik de zonnekap ideaal met het extra randje.

 

Review_2

 

Welke minpunten heeft de Greentom?

Als ik een punt moet noemen is dat er weinig opberg ruimte is. Het mandje onderaan is zo klein dat je er praktisch niets in kwijt kunt. Dus een wandeling voor wat boodschappen zit er met deze wagen niet in. Een 2e dingetje voor mij is dat in ingeklapte stand de wagen niet gemakkelijk in de auto mee kan. Ik moet echt de zitting eraf halen voordat ie in de achterbak past.

Vind je de prijs-kwaliteit verhouding kloppen?

Aan duurzame producten als deze hangt altijd een prijskaartje. Ik vind de verhouding daarom zeker kloppen en er zijn zat merken waar je hetzelfde of nog meer kwijt bent.

 

GreentomUp review

 

Zou je ‘m aanraden aan vrienden? 

Er is zoveel keuze tegenwoordig maar ik zou het zeker aanraden wanneer ze op zoek zouden zijn naar een duurzaam product.

Ben je nog altijd blij met de kleuren?

Ik ben super blij met de kleuren!

 

Review_6

De GreentomUp Reversible kinderwagen van Camilla kost € 279. Je gebruikt deze kinderwagen vanaf 6 maanden t/m 36 maanden.

De GreentomUp Carrycot (vanaf de geboorte) is er voor € 349.

Meer informatie over de GreentomUp en alle uitvoeringen vind je hier:
www.i-mom.nl/product-categorie/erop-uit/kinderwagens/