FAQ

FAQ voor Reclame / ontwerpburo's

Wat is de levertijd van het drukwerk?
Voor visitekaartjes geldt een levertijd van 5 werkdagen voor papier en 10 werkdagen voor plastic visitekaartjes. De levertijd voor alle overige drukwerk is 5 werkdagen. Onze drukgang begint altijd op maandag. Als wij u bestelling voor maandagavond 18.00 uur hebben ontvangen worden ze de maandag erop verstuurd.

Hoe kan ik bestanden aanleveren?
U kunt uw bestanden tijdens het doorgeven van uw bestelling digitaal opsturen. Wij hebben hiervoor een speciaal uploadformulier ontworpen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt via deze website makkelijk en veilig online via uw eigen bank betalen met IDEAL. Daarnaast kunt u ook vooraf betalen via overboeking. Houdt er rekening mee dat wij pas uw opdracht doorvoeren als wij het bedrag hebben ontvangen. Als u met IDEAL betaalt kunnen wij uw opdracht dus sneller verwerken.

Kunnen jullie de kaartjes ook met rechte hoeken leveren?
Ja, dit is geen enkel probleem en er zijn geen extra kosten aan verbonden. U dient dit wel kenbaar te maken bij uw bestelling. Plastic visitekaartjes / PVC Pasjes worden echter alleen met afgeronde hoeken geleverd. Dit wordt gedaan omdat de kaartjes zeer scherpe hoeken hebben.

Kan ik voor wederverkoop een korting verkrijgen?
Ja, u krijgt een vaste wederverkoop korting op uw bestelling. Zo kunt u dezelfde verkoopadviesprijzen hanteren aan uw klanten.

Bewaren jullie de bestanden die wij aanleveren voor een toekomstige bestelling?
Ja, elke bestelling wordt automatisch opgeslagen in ons systeem. Als u een bestelling plaatst en er volgt een herbestelling van hetzelfde kaartje dan hoeft u de bestanden niet opnieuw aan te leveren.

Wij willen graag spotlak toevoegen aan ons product maar kunnen grafisch de spotlak niet maken.
Als u niet precies weet hoe u de laag aan moet maken kunnen wij dit voor u doen. Voor 7,- euro per zijde maken wij voor u een spotlak laag aan. U hoeft dan alleen aan te geven (tijdens de bestelling of per e-mail) waar de spotlak moet worden aangebracht.

Leveren jullie ook briefpapier, enveloppen, etc?
Ja, u kunt bij ons terecht voor overig drukwerk. Voor deze producten vragen wij u contact met ons op te nemen.

Wij willen graag kaartjes bestellen maar hebben geen of weinig ervaring met ontwerpen. Kunnen jullie dit voor ons doen?
Ja, wij hebben een speciale ontwerpservice die voor 55,- uw visitekaartje ontwerpt. U kunt hiervoor het aanvraagformulier invullen. De bestanden kunt u dan per e-mail naar ons toe sturen. Onze ontwerpers zullen binnen 1-3 werkdagen uw ontwerp af hebben en naar u toe sturen ter controle.

Kunnen jullie de bestelling ook rechtstreeks naar onze klanten versturen?
Ja, u kunt tijdens uw bestelling een afleveradres aangeven. Wij versturen de producten dan in een neutrale verpakking naar dit adres. Op deze verpakking zal nergens ons logo of naam vermeld staan.

Wij hebben dezelfde kaartjes nodig voor verschillende personen. Kan dat?
Voor deze soort bestellingen vragen wij u om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen in overleg gaan over wat er mogelijk is.

Kunnen jullie ook kaartjes met een ander formaat leveren?
Nee, de afmetingen van onze producten staan vast. Deze afmetingen staan aangegeven bij het product zelf. Wel kunt u bij ons terecht voor de formaten A6 / A5 / A4 en A3. Voor de prijzen van deze formaten verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen.

FAQ voor Bedrijven

Op internet zie ik leveranciers die kaartjes een heel stuk duurder, maar ook goedkoper aanbieden, hoe zit dat?
Elke drukkerij kan full colour kaartjes voor u drukken. Als de machines echter speciaal voor u worden ingesteld betaalt u soms veel meer voor uw bestelling. Wij verwerken al onze bestellingen op maandag. Doordat wij meerdere bestellingen achter elkaar drukken worden de kosten aanzienlijk verlaagd.

Er zijn websites / drukkerijen die full colour kaartjes goedkoper aanbieden dan onze tarieven. Dit drukwerk wordt veelal digitaal geprint. De kwaliteit is dus een stuk minder goed. Ook is het materiaal wat wordt gebruikt vaak dunner. U kunt geen appels met peren vergelijken. Wij leveren uitsluitend hoogwaardig drukwerk.

Wij hebben al een ontwerp. Kunnen wij dit ontwerp in jullie exclusieve kwaliteit laten drukken?
Ja, u kunt ons het ontwerp digitaal aanleveren. Let wel op de aanleverspecificaties die wij stellen.

Wij wilen glanzende kaartjes maar moeten er wel op kunnen schrijven, kan dat?
Jazeker, wij kunnen bij visitekaartjes aangeven wat de spotlak moet worden geplaatst. De plekken die u beschrijfbaar wilt hebben worden dan niet gelakt.U kunt op deze manier bijvorobeeld ook afsprakenkaarten maken.


Veilig betalen - IDEAL
veilig betalen met Ideal
Klantenservice
Pluspunten
  • Drukwerk 5 werkdagen
  • PVC drukwerk 10 werkdagen
  • Persoonlijke service
  • Jarenlange ervaring
  • Offset gedrukt
  • Ontwerpservice
  • Lage bezorgkosten
Twitter
Twitter
Like deze pagina

Contact

Globecards
Maretak 4
6271EP Gulpen

T: 061 647 1269
E: info@globecards.nl

BTW.  NL 159414180
KvK.  14079071

Social Media

Nieuwsbrief ontvangen

M

V